Категория — Контролер За Нивото На Водата

Антикорозионни сонди за контролер на нивото на водата

В този пост научаваме как да правим антикорозионни сонди за веригите на датчика за ниво на водата и контролера, като използваме променливо подаване през сондите. Как работи Нека да разберем